Resultaten

Seizoen 2013-2014

 

Worldcup 2013/2014

 Race

 Date

Start 1 (rank)

Start 2 (rank)

Run 1 (rank)

Run 2 (rank)

Total

Rank

 Calgary    

 30 Nov

           

 Park City 

 6 Dec

           

 Park City 

 7 Dec

           

 Lake Placid 

 14 Dec

           

 Winterberg 

 5 Jan

           

 Sankt Moritz 

 11 Jan

           

 Igls 

 19 Jan

           

 Konigssee   

 26 Feb

           

 

European Championships 2013/2014

Race:

Date

Start 1

Start 2

Run 1

Run 2

Total

Rank

Konigssee 

26 Jan

           

 

Olympic Games 2014

Race:

Date

Start 1

Start 2

Run 1

Run 2

Total

Rank

Sochi day 1 

 18 Feb

           

Sochi day 2 

 19 Feb

           

 

Worldranking 2013/2014

Worldranking

 

 

 

Palmares

 

Olympische Spelen 2010: 8e

Europees Kampioenschap 2011: 3e

Worldcupfinale 2012: 2e

Wereldkampioenschappen 2013: 6e (0.17s van zilver)

Worldranking 2013: 6e

Nominatie Olympische Spelen 2014.