Welkom

Zoals u kunt zien heeft onze website een metamorfose ondergaan.
Het nieuwe, frisse, professionele design (ontworpen door www.sdcommunicatie.nl), geeft een goede weergave hoe het team op dit moment er voor staat.
Met een grote remmersstaf werd er deze zomer hard gewerkt aan de voorbereiding voor de Olympische Winterspelen in Sochi.
Het team heeft zich sterk uitgebreid met een aantal remsters. Melissa Boekelman, beter bekend als Nederlands beste kogelstootster, besloot na het net mislopen van de WK een poging te wagen in de bob. Sanne Dekker, keerde na een lange periode van blessure terug en mocht meteen doorschuiven van het development team naar TEAM NL.
Verder zijn Willy Kanis en Judith Vis (beide vorig jaar actief tijdens het World Cup seizoen), nog in het team.
De team is sterk geprofessionaliseerd na de komst van hoofdcoach Nicola Minichiello, die er persoonlijk voor zorgde dat er buiten een teamfysiotherapeut (Jenny Birch) ook een teammanager (Jo Manning) werd aangesteld.
Deze grote veranderingen binnen het team gecombineerd met dat iedereen sinds Mei, vier dagen per week samen op papendal en een week per maand in Oberhof traint, hebben er mede voor gezorgd dat het team nog gemotiveerder en gefocust de weg naar Sochi is ingeslagen.
De komende tijd kunt u via onze site op de hoogte blijven van dit team op weg naar iets bijzonders in Sochi.